CaixaBank incrementa els seus beneficis fins als 1.985 milions d’euros

Operació de pagament móbil amb targetes de CaixaBank
Operació de pagament móbil amb targetes de CaixaBank

CaixaBank va tancar l'any passat amb un benefici net de 1.985 milions d'euros, la qual cosa representa un 17,8% més que en el 2017. El banc que presideix Jordi Gual i dirigeix Gonzalo Gortázar ha explicat que el negoci financer i d'assegurances va aportar 2.199 milions als resultats, la filial portuguesa BPI 262 milions i les participades 54 milions. En canvi, l'activitat immobiliària que procedeix de l'anterior crisi financera va suposar unes pèrdues de 530 milions.

No obstant això, l'entitat ha destacat la reducció dels actius tòxics immobiliaris en l'últim any. Segons un comunicat de l'entitat, aquests saldos dubtosos van descendir fins a 11.195 milions. La ràtio de morositat se situa en el 4,7%. En l'últim any, el volum de crèdit es va mantenir estable amb un total de 224.693 milions, la qual cosa representa un 0,3% més.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides