Nova macrobotiga de Huawei a la plaça Catalunya

huawei
huawei

L'empresa tecnològica xinesa Huawei ha confirmat que aquest any obrirà la seva nova flagship store en el número 9 de l'emblemàtica plaça Catalunya de Barcelona. Aquesta nova botiga, que competirà amb la d'Apple en la mateixa plaça, estarà llesta a mitjan 2019 i oferirà múltiples serveis premium per a millorar l'experiència dels usuaris.
 

A Barcelona, Huawei ha triat un edifici adjacent a l'Apple Store, per la qual cosa serà el seu principal competidor. Aquesta flagship store de Huawei tindrà 750 metres quadrats. En concret, la companyia xinesa ha expressat el seu desig de convertir la nova botiga en un centre on poder experimentar la marca, a més de poder comprar tots els productes oficials de la companyia. Per a això, oferirà formacions gratuïtes, zona d'experiència, un espai que albergarà exposicions i assistència d'especialistes en fotografia, disseny, vídeo o multimèdia.
 

"Hem concebut el nou Espai Huawei com un espai immersiu dedicat a l'última tecnologia i a les experiències personalitzades, en el qual convidarem als nostres usuaris a conèixer les solucions més innovadores. La nostra intenció no és crear un aparador elegant, sinó oferir un espai on els afeccionats a la innovació puguin reunir-se, crear a través de la tecnologia, i experimentar tota la innovació de Huawei de la mà dels nostres experts", assenyala Pablo Wang, director de la Unitat de Negoci de Huawei Consum a Espanya.

 

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari