Torra canvia de cap de gabinet

Josep Rius deixa pas a Joan Ramon Casals, l'alcalde de Molins de Rei
Josep Rius
Josep Rius

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha rellevat Josep Rius, un home de confiança de Carles Puigdemont, com a director de la seva oficina. El substituirà per Joan Ramon Casals, l'alcalde de Molins de Rei, que havia presentat una candidatura per competir contra Marta Pascal per encapçalar el PDECat.

Rius, per la seva part, sona per a la candidatura dels postconvergents, com també la consellera Elsa Artadi, que en seria, en principi, la número dos. Aquesta candidatura, però, s'ha d'acabar de perfilar, després del pas endavant de l'exconseller Joaquim Forn, que pretén encapçalar una llista unitària però es troba a la presó en espera de ser jutjat, circumstància que atorgaria a Artadi un paper més rellevant.

Hi ha també la figura de Ferran Mascarell, que també s'ha postulat com a aspirant i a qui Forn ha dit que vol integrar, i resta pendent l'eventual encaix del PDECat i la Crida de Puigdemont.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides