Què està de moda a la Crida de Puigdemont?

Què està de moda a la Crida de Puigdemont?
Què està de moda a la Crida de Puigdemont?

Els cars abrics de la marca Moncler, fundada a Milà. Fa temps que es va difondre per les xarxes el preu del plumífer que porta la consellera Elsa Artadi: 1.150 euros, al web de la marca. Però els darrers dies també corre que l'anorac de la vicepresidenta del PDECat i diputada al Congrés, Míriam Nogueras, és un model encara més car de la mateixa marca: 1.295 euros.

Aquest fabricant de roba no només ha fet fortuna entre dones del puigdemontisme, ja que almenys el portaveu parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, vesteix una armilla de gairebé 600 euros. Fa fred a Catalunya i més encara a Waterloo, però sempre es passa millor amb un sou oficial, pensen alguns… i ho diuen, per això el preu d'aquests anoracs està generant debat a la xarxa.

En resposta a la usuària de Twitter Mercè Fradera, qui s'ha fet ressò dels preus dels abrics, Neus Matamala, la filla de Jami Matamala (l'empresari amic de Carles Puigdemont que ha acompanyat l'expresident per Europa), ha participat en el debat dient que ella és de la Crida però la seva jaqueta costa 36 euros a una botiga de Girona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides