La fiscal general no vol observadors internacionals al judici de l’1-O

María José Segarra defensa que el judici serà "televisat i en directe"
María José Segarra
María José Segarra

La fiscal general de l'Estat, María José Segarra, considera que no és necessària la presència d'observadors intencionals al judici contra els líders independentistes catalans per l'1-O. Segarra ha defensat que el judici serà "televisat i en directe. No podem oferir res més".

María José Segarra ha afegit en un esmorzar informatiu de la secretària d'Estat de Seguretat, Ana Botella, que la justícia espanyola és "plenament respectuosa amb les garanties de tots", afegint que "dubto que es pugui oferir més transparència" que el fet de televisar en directe el judici.

La fiscal general ha admès que en aquest judici "hi haurà molta informació i desinformació" al·ludint a la possibilitat de notícies falses durant el procés judicial, davant la qual cosa Segarra ha afirmat que la fiscalia intentarà fer un treball "el més diàfan possible perquè s'entenguin els posicionaments que es facin en cada moment".

Per la seva banda, la secretària d'Estat de Seguretat, Ana Botella, ha afirmat que el trasllat dels presos des de Catalunya a Madrid perquè assisteixen al judici es farà "de la millor forma possible" i amb la "màxima normalitat i seguretat com es fa sempre", i respectant la "dignitat" dels presos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides