“L’Oriol va fer bé quedant-se aquí”

Neus Bramona, parella de Junqueras, no té clar si podrà "resistir el judici"
Oriol Junqueras
Oriol Junqueras

Neus Bramona és la parella d'Oriol Junqueras, que fa 450 dies que és a la presó. Pocs dies abans que comenci el judici, ha parlat amb "El suplement" de Catalunya Ràdio, en una de les poques entrevistes que ha concedit des que l'exvicepresident va ser encausat pel Tribunal Suprem.

Bramona afirma que el judici que hauran d'afrontar el líder d'Esquerra i la resta de presos i preses independentistes no serà just. Admet que es prepara per afrontar un procés llarg: "L'Oriol diu que el procés judicial serà llarg. Mai no perdem l'esperança, però no ens podem fer gaires il·lusions".

Malgrat el dolor del procés, assegura que Oriol Junqueras va fer bé anant a declarar ara fa 15 mesos i no marxant a l'exili: "Estem molt convençuts del que hem fet. Penso que l'Oriol va fer molt bé quedant-se aquí al costat de la gent".

Si no hi ha canvis, la setmana que ve Junqueras i la resta d'empresonats seran traslladats a centres penitenciaris madrilenys, a l'espera de comparèixer al Suprem. Un viatge que fa patir la parella del líder d'ERC: "El trasllat a Madrid em fa una mica de por. Quan van venir cap aquí, el viatge va ser molt incòmode".

Bramona subratlla també la duresa que suposarà per als familiars dels polítics processats el seguiment íntegre del judici. Admet que no sap si resistirà tot el judici. "Durant el judici, podrem parlar però no ens podrem veure", comenta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides