Hospitalitzats nou treballadors de Le Porc Gourmet afectats per un incident químic

L'activitat a l'escorxador s'ha reprès després que 120 treballadors fossin evacuats i que el SEM n'atengués més d'una trentena
Le Porc Gourmet
Le Porc Gourmet

Una reacció química produïda a primera hora d'aquest divendres a l'escorxador Le Porc Gourmet, propietat de Grupo Jorge SL i ubicat a Santa Eugènia de Berga (Osona), ha obligat a evacuar 120 treballadors, més d'una trentena dels quals, afectats amb picor als ulls i la gola, han estat atesos pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

Un cop ventilat, l'escorxador ha reprès la seva activitat després d'una hora i mitja parcialment tancat, però quinze dels seus treballadors afectats han estat traslladats a centres mèdics: nou a l'Hospital de Vic i sis al centre d'atenció primària de Santa Eugènia. Segons Catalunya Ràdio, evolucionen favorablement.

La reacció química del clorur fèrric i l'hipoclorur sòdic, que l'empresa diu que s'ha produït quan un treballador ha comès un error en l'ús d'un producte per esterilitzar els ganivets, ha mobilitzat dotacions dels Bombers i dels Mossos d'Esquadra. Els Mossos han obert diligències per esclarir les circumstàncies de l'incident.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides