L’ANC denuncia que Torra no compleix els seus compromisos

Reprodueix vídeo

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha publicat aquest dijous un vídeo en el qual acusa l'executiu de Quim Torra d'autonomista i d'haver incomplert una llista de propostes independentistes que el president català ha promès en el què porta de mandat.

El vídeo, que té una durada de poc més de mig minut, fa un "balanç del govern efectiu" on apareixen propostes que són posteriorment ratllades amb color vermell explicitant el seu incompliment.

L'ANC denuncia que aquestes mesures no complertes per l'executiu de Torra són: "investir Carles Puigdemont, restituir el govern legítim, aprovar les 16 lleis suspeses pel TC, recuperar el ple funcionament de la hisenda catalana i crear una assemblea de càrrecs electes".

Per tot plegat, on apareix el rètol de "balanç de govern efectiu" i acaba apareixent el títol de "balanç del govern autonomista".

Després, amb el mateix format, l'entitat que presideix Elisenda Paluzie, es pregunta si Torra seguirà incomplint promeses, i recorda que aquest ha defensat "fer caure el govern de Sánchez si no es dona resposta a reconèixer l'exercici del dret a l'autodeterminació" i "no acceptar les sentències dels presos polítics".

Finalment el vídeo es pregunta si "això és respectar el mandat de l'1 d'octubre?" i si "això és construir un estat independent en forma de república?".

(Visited 37 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Feu un comentari