Quin paper atribueixen a Madí en la història de Ciutadans?

David Madí
David Madí

Ciutadans va néixer com a partit el 2006 a partir, oficialment, de l'impuls d'un grup d'intel·lectuals oposats al nacionalisme català i decebuts amb el PSC de Pasqual Maragall. Però segons el controvertit columnista Salvador Sostres, un amic seu va tenir un paper destacat en l'impuls de la formació taronja: David Madí.

Sostres ha publicat al Diari de Girona el passat dia 20 que "la irrupció de Ciutadans el 2006 no es pot entendre sense el patrocini (indirecte) de Convergència ni l'estreta relació entre Albert Rivera i Madí". El columnista assenyala que la política del seu amic "fou donar suport a Ciutadans per debilitar el PSC i a Reagrupament per dividir Esquerra".

Així mateix, assenyala que l'estratègia mediàtica "fou comprar La Vanguardia a través de qui n'era el director: José Antich". Segons Sostres, Convergència i Madí oferien a l'actual director d'El Nacional "un plus que no havia tingut mai: el poder d'intervenir en les decisions". De fet, atribueix a Antich, prèvia persuasió de Francesc Homs, el fet de convèncer Artur Mas perquè avancés les eleccions el 2012.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides