Els presos aniran a Soto del Real i Alcalá Meco durant el judici

La Guàrdia Civil es farà càrrec del trasllat des de Catalunya a Madrid
Els polítics catalans abans de l'empresonament
Els polítics catalans abans de l'empresonament

El ministeri de l'Interior ja ha comunicat on dormiran els presos independentistes mentre duri el judici del procés. Els homes, que actualment són a Lledoners, ingressaran al centre penitenciari de Soto del Real. Per la seva banda, Carme Forcadell i Dolors Bassa aniran a la presó d'Alcalá Meco.

Agents dels Mossos d'Esquadra s'encarregaran del trasllat dels presos des dels centres on són ara (Lledoners, Mas d'Enric i Puig de les Basses) fins a la presó de Brians 2.

Brians 2 és el centre d'enllaç entre els serveis penitenciaris de la conselleria de Justícia i Institucions Penitenciàries del ministeri de l'Interior. Des d'allà, la Guàrdia Civil s'encarregarà de portar-los fins a Madrid.

El president del tribunal que els jutjarà, Manuel Marchena, ha comunicat aquest dimecres al ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, que el Suprem preveu començar el judici contra els 12 líders independentistes processats en la causa "en dates pròximes" al 5 de febrer de cara a activar el trasllat dels nou acusats presos.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides