Els taxistes traslladen les protestes a la Generalitat

Els conductors no descarten tallar la frontera amb França amb l'ajuda dels armilles grogues francesos
Vaga taxistes

Els taxistes han traslladat la protesta a les portes de la Generalitat. Després d'una assemblea celebrada a la plaça de Catalunya, els conductors han decidit endurir les protestes i concentrar-se a la plaça de Sant Jaume, per pressionar la reunió que celebren el president Quim Torra, i els consellers Damià Calvet i Miquel Buch.

Les principals protestes han anat dirigides contra el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, de qui han demanat la dimissió. Els taxistes creien que la reunió del Govern era demà al matí però durant l'assemblea s'han assabentat que era aquest vespre i s'han dirigit a Sant Jaume.

Una de les propostes que s'han plantejat en l'assemblea dels taxistes d'aquest dilluns al vespre és tallar l'autopista AP-7 a la frontera amb França. Els taxistes han explicat que estan en contacte amb els taxistes francesos de Marsella i Niça i també amb el moviment dels Armilles Grogues.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides