Joan Reñé deixa la presidència del PDECat de Lleida

L'executiva local oficialitza aquest dilluns la renúncia del dirigent, que ja va plegar com a president de la Diputació de Lleida després de ser detingut en una operació anticorrupció
Joan Reñé
Joan Reñé

Joan Reñé ha acordat amb la direcció del PDECat a Lleida deixar la presidència local del partit, després d'haver dimitit com a president de la Diputació de Lleida el passat mes d'octubre. Una setmana abans havia estat detingut durant una operació anticorrupció que també afecta Convergència.

La decisió quedarà formalitzada en una reunió de l'executiva local dels postconvergents que se celebra aquest dilluns al vespre, ha explicat el dirigent Manel Solé a l'ACN. A partir d'ara, i almenys fins a les eleccions municipals, la direcció nacional gestionarà el PDECat de Lleida i, de moment, no se substituirà Reñé, actualment investigat per la justícia. Solé, en aquest sentit, ha dit que els canvis en els càrrecs es decidiran després de les municipals, per bé que també ha indicat que els caps comarcals tindran més pes en la presa de decisions.

El president del PDECat, David Bonvehí, va demanar a Reñé que fes un pas al costat. La direcció nacional de la formació successora de Convergència, però, va rebutjar que el tàndem format per Antoni Balasch i Joan Eroles, triat per càrrecs electes de la zona el desembre, rellevés Reñé a la presidència del PDECat de Lleida.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides