Els taxistes avisen que la vaga es pot escampar per Catalunya

Segons Élite Taxi, l'aturada podria afectar "la Costa Brava, la Costa Daurada i altres punts del país"
Vaga taxis

El portaveu d'Élite Taxi, Alberto 'Tito' Álvarez, ha assegurat que es mantenen oberts a seguir negociant amb el Govern encara que no hi hagi prevista cap reunió per avui diumenge. En una entrevista a RAC1, ha confiat que s'arribarà a un acord "com més aviat millor" encara que ahir a la nit l'assemblea del sector del taxi rebutgés la proposta del Govern d'ampliar els 15 minuts per a la preserva de les VTC a canvi d'acabar amb la vaga indefinida.

El portaveu del sindicat ha avançat que la vaga es podria estendre a altres ciutats catalanes de la Costa Brava i la Costa Dorada. També ha demanat disculpes als ciutadans pels "danys col·laterals molt grans" però ha afegit que s'estan defensant a famílies.

El portaveu del sindicat era partidari d'acceptar l'oferta del Govern d'ahir a la nit, però la majoria de taxistes reunits en assemblea la va rebutjar. Álvarez ha considerat que si la negociació s'hagués fet abans, ara no s'estaria negociant en un context de vaga i ha considerat que "costarà aixecar-la".

D'altra banda, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, es mostrava avui decebut amb l'assemblea de taxistes, després de rebutjar el preacord amb què havia arribat amb els seus representants; els qualifica d'"intransigents". Però també amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a qui acusa d'inoperant.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari