Qui sona per substituir Artadi a Presidència?

Meritxell Budó

Meritxell Budó. El nom que més sona per a substituir al capdavant de la conselleria de Presidència a Elsa Artadi és el de l'alcaldessa de la Garriga i vicepresidenta de la Diputació de Barcelona. Artadi està a punt d'anunciar que formarà tàndem amb l'exconseller Joaquim Forn, actualment empresonat a Lledoners, com a número dos per a l'alcaldia de Barcelona en les pròximes eleccions municipals i el PDECat sondeja substituts.

Després que la diputada Lourdes Ciuró descartés assumir el departament de Presidència per centrar-se en la cursa a l'alcaldia de Sabadell, el nom que agafa més força és el de Budó. Això no obstant, també ha sonat el de la vicepresidenta del partit i diputada al Congrés, Míriam Nogueras, però aquesta opció faria que l'expresident Carles Puigdemont perdés influencia a Madrid. Altres noms que han estat sobre la taula han estat els de les conselleres Damià Calvet, Àngels Chacon i Laura Borràs.

Meritxell Budó, llicenciada en Farmàcia, és propera a l'exconseller d'aquest departament Jordi Turull. També forma part de l'òrbita de Puigdemont.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides