Site icon El Triangle

Aznar diu que el PP és l’únic partit que pot parar l’independentisme

José Maria Aznar

L'expresident del govern espanyol José Maria Aznar presenta el Partit Popular com l'únic partit que podrà acabar amb les amenaces dels independentistes catalans i acusa el president socialista Pedro Sánchez de només voler fer el joc a Esquerra i el PDECat sense frenar-los.

La reaparició de l'expresident conservador ha estat el gran plat fort del dia de la convenció que està fent el Partit Popular aquest cap de setmana a Madrid.

Aznar situa de nou la política del Govern de la Generalitat com el gran problema que té Espanya en aquests moments i per això diu que el PP de Pablo Casado és l'únic partit que té les eines per fer front a l'independentisme. L'expresident espanyol ha dedicat la meitat del seu discurs a parlar-ne.

"Quant temps més haurem d'esperar perquè es desarticuli el cop d'estat, el cop contra la Constitució i la democràcia. Quant temps haurem d'esperar perquè es desarticulin les seves trames i es garanteixi que les institucions catalanes estiguin al servei de tots els catalans?", diu Aznar.

 

Exit mobile version