Site icon El Triangle

Gerard Ardanuy segueix de regidor malgrat deixar la militància a Demòcrates

Gerard Aradauy

Gerard Ardanuy ha decidit deixar l’activitat política i tornar a treballar a la Universitat de Barcelona. Encara que ha aprofitat les vacances de Nadal per donar-se de baixa de Demòcrates, l’escissió independentista d’UDC liderada per Antoni Castellà i Núria de Gispert, mantindrà l’acta de regidor de l’Ajuntament de Barcelona fins a final de mandat, el mes de juny d’enguany.

Ardanuy no vol que el seu lloc passi a mans del PDeCAT, per la qual cosa seguirà com a regidor no adscrit. El seu escó correspondria a l’actual directora comercial de Natur System, Maria Elena Turalló, qui va ser regidora a l’anterior mandat municipal. En el cas de que aquesta renunciés, el següent a la candidatura de 2015 és Carles Agustí, qui va disputar les primàries del PDeCAT a Neus Munté.

Ardanuy ja va abandonar el grup liderat per Xavier Trias quan va passar a militar a Demòcrates.

El mateix Ardanuy va explicar que havia pres aquesta decisió després de participar en el procés de primàries impulsat per Jordi Graupera. El regidor va decidir no presentar-se a la segona volta perquè no va quedar primer, i s’ha posat a disposició de Graupera. Ardanuy ha anunciat que vol crear un nou espai de reflexió política sobre Barcelona i l’àrea metropolitana. A més, ha descartat implicar-se en la candidatura de Junts per Catalunya, on s'inclouria el PDeCAT. A hores d’ara, sembla que Joaquim Forn pot ser el cap de llista d’aquesta candidatura independentista, amb la consellera Elsa Artadi de número dos i veritable líder.

Ardanuy va anunciar que vol que aquest nou espai treballi en els eixos que ja va impulsar en la seva campanya de primàries: l’educació, la qualitat ambiental, la mobilitat i la cultura.

Exit mobile version