Bassa es defensarà en castellà

L'exconsellera ho justifica esgrimint l'objectiu d'explicar-se "fora de Catalunya"
Dolors Bassa
Dolors Bassa

No tots els dirigents del procés presos en espera de ser jutjats pretenen declarar en català, com va anunciar l'advocat Jordi Pina que era la intenció dels seus representats, Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn.

L'exconsellera Dolors Bassa troba que per "explicar-nos fora de Catalunya" i "desmuntar les acusacions", és millor que parli en castellà durant el judici. Ho ha explicat en una entrevista a RAC1, on també ha dit que està acabant de preparar la seva defensa amb l'absolució com a meta i ha avançat que no respondrà les preguntes de l'acusació de Vox.

D'altra banda, Bassa s'ha mostrat crítica amb l'actual govern català pel fet de no haver aprovat cap llei. L'exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies troba que "falta més acció de tot".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides