La Vicky de La Camarga demana ajuda per poder tirar endavant

La història decadent del clan Pujol va tenir un punt d’inflexió en tot el que va tenir a veure amb l’exparella d’un dels fills. Victoria Álvarez –la Vicky que apareixia en la gravació que Método 3 va fer al restaurant La Camarga mentre dinava amb l’aleshores líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho– va convertir-se en protagonista de la caiguda dels Pujol, va passejar-se per totes les televisions per explicar tot el que sabia i va ser part fonamental del sumari judicial que va destapar l’entramat de corrupció que gran part de la família de l’expresident de la Generalitat tenia muntat a costa de l’administració pública.

Aquesta setmana passada, però, aquella mateixa Vicky que voltava pels platós televisius, apareixia a través de les xarxes socials per criticar, en aquesta ocasió, no els Pujol per la seva corrupció, sinó el PP, Cs i Vox per no haver-la “ajudat” després d’haver explicat el que sabia. Una demanda judicial presentada per l’advocat de l’asseguradora Generali ha comportat l’embargament dels seus béns i dels seus comptes i ha quedat bloquejada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides