Mossos ‘indepes’ acusen una companya de ser confident de la Guàrdia Civil

CSIF exigeix al conseller Buch que investigui si aquests agents han comès un delicte
Foto de la piulada de Guilleries
Foto de la piulada de Guilleries

El sindicat Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha exigit una investigació al conseller d'Interior, Miquel Buch, per la denúncia que un col·lectiu d'agents dels Mossos d'Esquadra independentistes han fet contra una companya del cos a qui acusen de ser confident de la Guàrdia Civil.

Sota el nom de Guilleries s'amaga un grup d'agents no identificats del cos dels Mossos que en un dels seus darrers missatges a Twitter han dit: "Guilleries ha esbrinat la identitat d'una mossa que filtra informació a la caverna mediàtica. És la Lourdes M.R. destinada a Vic, amb estrets vincles amb la GC".

Aquesta piulada va acompanyada d'una foto en la qual es veu l'agent dels Mossos en qüestió marcada en un cercle en vermell i acompanyada d'altres persones, amb una informació que apunta: "Foto: mossos de la UCM i portaveu del PP al Parlament, partit que vol la intervenció del nostre cos".

El CSIF, en la carta enviada al conseller Buch, afirma que "el fet de publicar aquesta fotografia, assenyalar a la nostra companya i facilitar les seves dades podria suposar una infracció administrativa o fins i tot un il·lícit penal, no només per constituir un presumpte delicte de revelació de secrets, sinó per poder arribar a complir el tipus dels delictes d'odi o coacció".

El sindicat afegeix que "considerem que s'ha vulnerat greument la intimitat de la nostra companya i amb això es pretén assenyalar-la, coaccionar-la, acoquinar-la, per descomptat, es compromet de manera greu la seva seguretat i la de la seva família".

Es dona la circumstància que el col·lectiu Guilleries ja va publicar la identitat i el destí dins del cos de l'agent dels Mossos que va dir "idiota" a un guarda forestal en les manifestacions del 21-D a Barcelona contràries a la celebració del Consell de Ministres a la capital catalana.

mossos

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides