Demanen anul·lar la causa del jutjat 13 contra el procés

La defensa d'alts càrrecs denuncia que es va atorgar la investigació intencionadament al jutge Ramírez Sunyer
Ramon Setó, advocat

La defensa d'ex-alts càrrecs del govern de Carles Puigdemont investigats pel referèndum denuncia que el cas es va atorgar a dit al jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona i, per tant, demana que s'anul·li la investigació feta fins ara.

En l'escrit, al qual han tingut accés TV3, que el seu advocat presentarà demà davant el jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona, dirigit per Alejandra Gil Lima després de la mort el novembre passat de Juan Antonio Ramírez Sunyer, es demana la nul·litat de la causa en concloure que hi va haver una "vulneració flagrant" de les normes de repartiment per part del poder judicial per tal d'adjudicar el cas de forma "irregular" a Ramírez Sunyer, a causa del seu "biaix ideològic" i a la seva "obsessió amb la situació de Catalunya i Espanya".

"Sembla, pel que hem pogut detectar, que aquí hi ha una certa arbitrarietat i que hi ha hagut una assignació a dit d'aquesta causa a un jutge; precisament, per les seves característiques, la seva ideologia i amb garantia que la podia tramitar d'una manera especial que era la que convenia", ha assegurat Ramon Setó, advocat que porta el cas, en declaracions a TV3.

Així, l’advocat demana la nul·litat de la investigació feta fins ara. D'aquesta investigació se n'ha alimentat, també, la causa que s'ha instruït al Tribunal Suprem contra els líders independentistes i que arribarà a judici en uns dies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides