Lluís Puig apareix a Perpinyà

L'exconseller avança que "segurament" hi haurà més visites
Lluís Puig, ex-conseller de Cultura
Lluís Puig, ex-conseller de Cultura

L'exconseller Lluís Puig ha aparegut per sorpresa a l'acte de presentació del Consell per la República a Perpinyà que es va celebrar ahir dissabte a la capital nord-catalana.

Puig ha assegurat que la seva aparició ha estat "molt meditada" i que feia temps que "els membres del govern a l'exili" parlaven sobre la "necessitat de tornar a trepitjar terres catalanes". L'acte ha estat organitzat per l'ANC de la Catalunya del Nord.

Puig ha afirmat que la visita és una "forma d'intentar portar l'agraïment del president Puigdemont i de la resta del govern a la Catalunya del Nord" i ha reivindicat que són "ciutadans europeus lliures", en relació a una possible reacció per part de l'estat francès.

"És la primera vegada que venim des que vam marxar a l'exili i, per tant, és molt emotiu pensar que et trobes amb gent que parla la mateixa llengua que tu. Ha estat un dia molt agradable", ha remarcat.

Sobre una possible reacció de l'estat francès a la seva visita, Puig ha dit que no saben com pot actuar però ha recordat que són "ciutadans europeus lliures", que s'han presentat davant la justícia quan se'ls ha requerit i que, per tant, no esperen que hi hagi cap reacció.

Puig també ha assegurat que després d'aquesta hi podria haver noves aparicions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides