Quina decisió del Conseller Delegat de La Xarxa, Francesc Pena, ha tornat a molestar ERC?

Francesc Pena
Francesc Pena

La decisió unilateral de la direcció de La Xarxa de Comunicació Local, encapçalada pel Conseller Delegat, Francesc Pena, d'eliminar a meitat de temporada l'espai matinal "L'entrevista" ha provocat el malestar dels republicans, socis del PdeCAt, al capdavant de la Diputació de Barcelona, entitat municipalista de què depèn La Xarxa.

Fins i tot, el vicepresident de la Diputació de Barcelona, i alcalde de Moià, el republicà Dionís Guiteres ha piulat al seu compte de Twitter que "és lamentable, i a més no es va comentar al Consell d'administració del dia anterior, aquesta decisió". Guiteres qualifica la decisió "d'unilateral" i conclou reblant que "el vicepresident de la Xal", càrrec que ocupa com a vicepresident de l'ens municipalista, "no hi està d'acord". Des del Comitè d'Empresa i el Consell Professional també s'ha criticat la decisió d'eliminar l'espai L'entrevista de La Xarxa, que va ser comunicat el dia abans de l'inici de l'aturada per festes nadalenques del programa matinal d'entrevistes.

Aquesta no és la primera picabaralla que enfronta, Francesc Pena, amic personal de qui fos mà dreta d'Artur Mas a la presidència de la Generalitat, Francesc Homs, amb Esquerra Republicana. Però fins ara no havia externalitzat tan clarament l'oposició a la gestió de l'actual Conseller Delegat de l'entitat de suport als mitjans locals.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides