Ningú no podrà reclamar per la desaparició del Reus

Joan Oliver

La desaparició del CF Reus ja és només una qüestió de temps, el que tardi a caure esportivament a un estat en què ja sigui impossible seguir avançant perquè no hi hagi jugadors, empleats ni capacitat per mantenir operatiu el club. I això al marge que els deutes al final de la temporada impliquin un descens administratiu que suposi un retrocés també irrecuperable a tots els efectes.

En qualsevol cas, però, la frivolitat en què el futbol segueix emparat es reflectirà en la impotència dels aficionats i exsocis del Reus que no podran reclamar absolutament a ningú els danys i perjudicis ocasionats per Joan Oliver, nomenat Conseller Delegat per la propietat del Reus a partir que el 2014 la societat Esports Global a Quatre SL decidís participar amb un capital d'aproximadament 300.000 euros en la reconversió de la institució en societat Anònima Esportiva.

Avui el club CF Reus, que no la societat ni tampoc Joan Oliver, deu 5 milions d'euros ni hi ha tampoc la menor possibilitat que un inversor assumeixi una situació dantesca i insuperable econòmicament i esportivament després que en quatre anys els diners ingressats i cinc milions de més gastats en fitxatges insòlits hagin volat deixant el club a la vora de la liquidació.

Joan Oliver marxarà tard o d'hora sense que tampoc la Liga de Fútbol Profesional pugui actuar en una demostració més de la insuficiència i desvergonyiment del seu president Javier Tebas, incapaç de controlar una situació que, vistos els titulars d'aquesta societat responsable de la gestió del Reus, amb l'expresident del FC Barcelona, ​​Joan Laporta, l'extresorer Xavier Sala Martín, l'exvicepresident Rafael Yuste i el mateix Oliver, es veia venir. En el súmmum de la incompetència, Tebes s'ha limitat a escudar-se en una posició absurda: plantejar-se la possibilitat de demandar a Joan Oliver per presumpta falsedat documental pel que fa als estats financers del Reus. No ho farà per la senzilla raó que els quatre membres d'aquesta banda que ja va deixar el Barça en els ossos són els seus amiguets i perquè aquests papers van ser validats per la LFP que Tebas dirigeix. Tindria, doncs, que denunciar-se a si mateix.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides