La Crida i el PDECat trien Forn com a alcaldable a Barcelona

L’exconseller confirmarà la seva decisió a mitjans d’aquest mes
Quim Forn
Quim Forn

L'exconseller Joaquim Forn, actualment empresonat a Lledoners, encapçalarà amb tota probabilitat la llista que la Crida i el PDECat presentaran a Barcelona en les eleccions municipals del maig.

Segons publica NacióDigital, fonts del partit destaquen que la figura de l'exprimer tinent d'alcalde de Barcelona és l'única amb prou capacitat per refer les malmeses relacions entre les noves sigles impulsades per Carles Puigdemont i el PDECat i, alhora, disputar l'alcaldia de Barcelona.

Forn ja havia accedit formar part de la candidatura de les municipals i ara, quan falten menys de cinc mesos per als comicis, està disposat a liderar-la. L'exconseller ha demanat marge fins a la segona setmana de gener per confirmar la decisió.

Forn vol acabar de concretar la formulació de la candidatura i els detalls de la llista, així com resoldre interrogants de la seva situació processal.

Donades les circumstàncies de Forn, el seu lideratge haurà de ser simbòlic, ja que no pot participar en la campanya i difícilment podria assumir l'alcaldia si obtingués els vots necessaris. La figura de número dos, doncs, serà clau i, demoment, no s'ha resolt.

La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, ha format part de les travesses per convertir-se en número dos de la llista. Això no obstant, Artadi encara no ha concretat una resposta definitiva i, de moment, es resisteix a assumir aquesta funció.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.