Qui proposa regalar inscripcions del Consell de la República?

Jordi Puignero
Jordi Puignero

El conseller de Polítiques digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró. En vista del fracàs en les inscripcions del Consell de la República, l'invent de Carles Puigdemont, Puigneró ha tingut l’ocurrència de “regalar” inscripcions.

Així ho ha escrit al Twitter: “Segurament aquests dies fareu algun regal d'amic invisible. Podeu gastar-vos 10 euros en un "pongo" que molt probablement acabarà al wallapop, o podeu regalar una inscripció al Consell de la República. Una nova forma d'exercir la ciutadania ja és aquí”, escriu Puigneró. El conseller acompanya l’escrit amb l'enllaç a la web per inscriure's al registre ciutadà, prèvia aportació mínima de 10 euros.

El Consell de la República de Puigdemont no acaba d'arrencar. Després de la seva constitució formal al palau de la Generalitat el passat 30 d'octubre, va aconseguir en poques hores més de deu mil afiliats que van abonar un mínim de deu euros per poder inscriure. Ara la xifra s'ha encallat en poc més de 50.000 inscrits. L'ardor republicà va ser cosa d'un parell de dies, però Puigdemont continua amb els seus grans plans i aspira a arribar al milió d'abonats.

L'abonament d'una quota de deu euros sembla haver descoratjat a la parròquia nacionalista, que ja cotitza a l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium i ve de ser molt exigida en matèria financera per desenes de col·lectes per fiances, advocats i caixes de resistència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides