Aragonès preveu una resposta de “país” a l’inici del judici de l’1-O

El vicepresident català deixa el “pes” de les mobilitzacions a les entitats socials independentistes
Pere Aragonès
Pere Aragonès

El vicepresident del govern català, Pere Aragonès, ha afirmat que espera que les entitats socials independentistes convoquin mobilitzacions “amplies i massives” davant l’inici el judici de l’1-O.

Pere Aragonès ha afirmat, en declaracions a l’ACN, que seran les entitats les qui anunciaran aquestes mobilitzacions donat que aquestes han estat les que han portat el “pes” d’aquesta mena d’accions al llarg del procés independentista.

El vicepresident català espera que la resposta ciutadana davant del judici als líders independentistes sigui “el més amplia possible”, que vagi més enllà del Govern, del Parlament i dels partits independentistes.

Tot i que no vol resignar-se a una sentència “desfavorable”, Aragonès diu que de ser així “serà un punt d’inflexió que determinarà el futur polític del país”. El també dirigent d’ERC aposta per treballar per l’absolució en considerar que “no hi ha delicte”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides