La resposta de Pedro Sánchez a Quim Torra: “Diàleg i llei”

La Moncloa continua qualificant el discurs del president català de “monòleg independentista”
Pedro Sánchez
Pedro Sánchez

El govern central ha respost al missatge de Nadal de Quim Torra amb aquesta afirmació: “Diàleg i llei, enfront del monòleg independentista” després que el president català digués aquest diumenge que demanava al govern central “voluntat d’encarar un diàleg creïble, sincer i valent”, per trobar “una solució democràtica i política”.

Fonts de la Moncloa han insistit que qualsevol sortida a l’atzucac en el qual està la política catalana passa “dins de la Constitució i amb els valors propis de la democràcia”, i que amb aquests paràmetres “hi ha sortides per resoldre els problemes i les necessitats de tots”.

El PP també ha reaccionat al discurs de Torra, i el president del partit, Pablo Casado, ha denunciat a les xarxes socials que el president català ha fet una “crida a la sublevació”, per la qual cosa ha preguntat al president del govern central que:“A què espera (Pedro) Sánchez a posar ordre i preservar la unitat d’Espanya? 155 ja”.

Per la seva banda, la líder de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, ha afirmat també a Twitter que “Torra es ratifica en el desafiament separatista i insisteix a seguir amb el cop”, afegint que "mentre Sánchez no reaccioni, tindrem un perill públic al front de la Generalitat".

També el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha publicat a les xarxes que “el discurs de Quim Torra és un discurs que no s’adreça al conjunt dels catalans i les catalanes”, per la qual cosa “no és un discurs útil per avançar”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides