Qui tenia ‘antecedents penals’?

Gossa Sota

La gossa que va morir per un tret d'un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona el passat 18 de desembre, Sota. L’animal ja havia mossegat una altra persona i havia protagonitzat un tercer incident.

Els Mossos van rebre la declaració d'una persona que va denunciar que, després de donar unes monedes al sense sostre, aquesta persona "el va tirar a terra", colpejant-lo. L'informe mèdic aportat pel denunciant detalla que "el gos que anava amb ell (la Sota) li va mossegar al dit".

En el darrer incident, quan l’agent va disparar la gossa, l’atestat de la Guàrdia Urbana determina que abans que això passés, l'animal ja l’havia mossegat per sobre del colze, provocant-li “erosions" i destrosses a l'uniforme. A més, l'atestat indica que l’amo de la gossa va incitar l'animal a atacar l’agent.

D’altra banda, abans d’aquests incidents, precisament en intentar obtenir la documentació per regularitzar la situació del gos, a la seu del consell de districte de Sants-Montjuïc, aquesta mateixa persona, juntament amb l’animal, es va veure involucrada en un tercer incident en què els dos es van comportar de manera agressiva. Després d’haver discutit amb un funcionari perquè no va poder presentar els certificats necessaris, com ara el de vacunació, un agent va haver d’intervenir-hi i, segons aquestes fonts, "li va tirar la gossa a sobre", tot i que sense que arribés a mossegar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides