L’Andorra aprova la venda del club a Gerard Piqué

El grup Kosmos, que presideix el futbolista del Barça, es fa càrrec del club
Gerard Piqué

El jugador del FC Barcelona Gerard Piqué ja té via lliure per oficialitzar la compra del FC Andorra. Aquest dissabte, una assemblea extraordinària de socis del club, amb una cinquantena d'assistents, ha aprovat sense vots en contra i amb només una abstenció la conversió de l'Andorra en societat anònima esportiva i l'entrada d'un inversor extern al club, que ara mateix té un deute de 300.000 euros i un procés judicial obert.

En concret, l'Andorra serà gestionat a partir d'ara per una societat andorrana però que tindrà Kosmos, el grup inversor de Piqué, com a accionista majoritari. Està previst que l'acord es presenti la setmana que ve, però que els nous entrenadors de l'equip, els exjugadors del Barça Gabri Garcia i Albert Jorquera, ja dirigeixin l'entrenament aquesta tarda.

Amb tot, la compra no serà vàlida fins que la nova Llei de l'Esport andorrà, ja aprovada, no estigui del tot reglamentada i publicada al Butlletí Oficial del Principat.

Un cop s'aconsegueixi, la societat anònima esportiva estarà liderada pel jove empresari andorrà, Francesc Destrée

La intenció, explicada durant l'Assemblea General Extraordinària d'avui, serà la d'aportar una injecció econòmica anual de 300.000 euros i també liquidar el deute del club andorrà que ascendeix a 313.000 euros i que podria arribar a ascendir a 600.000, ja que té dues causes pendents en la Batllia.

A més una de les clàusules del contracte preveu que el grup inversor no es porti a un altre país el club i que tingui el màxim de jugadors del país. També es vol recuperar la base i crear un segon equip.

Esportivament ja van arribar també dos jugadors que ja van debutar com Ferran Tacón i Rubén Bover, es va confirmar aquest cap de setmana l'argentí Fede Bessone i la idea és que arribin quatre jugadors més.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides