Els directors de TV3 i Catalunya Ràdio, investigats pel cas 1-O

Vicent Sanchis i Saül Gordillo han estat citats a declarar el 23 de gener
Saül Gordillo i Vicent Sanchis
Saül Gordillo i Vicent Sanchis

Els directors de TV3, Catalunya Ràdio i l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades hauran de declarar davant del jutge, com a investigats per l’1 d’Octubre. El titular del jutjat número 13 ha citat Vicent Sanchis, Saül Gordillo i Maria Àngels Barbarà per al 23 de gener.

La citació no concreta els motius de la decisió, però el jutjat està investigant una possible malversació de fons o desobediència pels anuncis del referèndum que van emetre la ràdio i la televisió públiques. També, una possible vulneració de la privacitat per l’ús de dades del cens.

Es tracta de la mateixa causa i el mateix jutjat que ja va citar a declarar com a investigada la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, per la difusió dels anuncis institucionals de l’1-O.

En les seves declaracions com a testimoni, Llorach va defensar que TV3 i Catalunya Ràdio van difondre els anuncis institucionals de l’1-O en virtut d’una llei del Parlament, la cambra de què depenen els mitjans públics catalans.

(Visited 232 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari