Els directors de TV3 i Catalunya Ràdio, investigats pel cas 1-O

Vicent Sanchis i Saül Gordillo han estat citats a declarar el 23 de gener
Saül Gordillo i Vicent Sanchis
Saül Gordillo i Vicent Sanchis

Els directors de TV3, Catalunya Ràdio i l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades hauran de declarar davant del jutge, com a investigats per l’1 d’Octubre. El titular del jutjat número 13 ha citat Vicent Sanchis, Saül Gordillo i Maria Àngels Barbarà per al 23 de gener.

La citació no concreta els motius de la decisió, però el jutjat està investigant una possible malversació de fons o desobediència pels anuncis del referèndum que van emetre la ràdio i la televisió públiques. També, una possible vulneració de la privacitat per l’ús de dades del cens.

Es tracta de la mateixa causa i el mateix jutjat que ja va citar a declarar com a investigada la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, per la difusió dels anuncis institucionals de l’1-O.

En les seves declaracions com a testimoni, Llorach va defensar que TV3 i Catalunya Ràdio van difondre els anuncis institucionals de l’1-O en virtut d’una llei del Parlament, la cambra de què depenen els mitjans públics catalans.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides