Franco no anirà a La Almudena per raons de seguretat

El govern diu que no podria garantir-ne l’ordre públic
Cripta de La Almudena

La Delegació del Govern de Madrid ha fet un informe en el qual afirma que les despulles de Francisco Franco no han de ser enterrades de cap manera en la cripta de la catedral de La Almudena de la capital espanyola, segons avança El País.

L’informe argumenta raons d’ordre públic, de risc d’amenaça terrorista, de col·lapse de la zona en dates assenyalades o d’enfrontaments entre partidaris i detractors del dictador, tenint en compte que en considerar-se un lloc sagrat la policia no pot entrar a aquesta catedral.

Ara aquest expedient està pendent de les al·legacions que pugui fer la família del general Franco i de la decisió final del Consell de Ministres. De moment, en l’expedient presentat encara no hi consta cap alterativa per a ubicar les despulles de Franco.

Es preveu que la família no aporti cap proposta, i tot apunta que finalment el govern central decideixi que el lloc on posar les restes de Franco sigui el cementiri de Mingorrubio on ja està enterrada de la seva dona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides