Albert ‘returns’

El president de Ciutadans i líder suprem del partit taronja, Albert Rivera, va aprofitar la tensió i l’expectació creada els dies previs al divendres 21 de desembre per fer-se veure i intentar treure pit. Així, la formació taronja va voler presumir de nacionalisme espanyol i per fer-ho va muntar un sainet al Parlament, disfressat de reunió de grup parlamentari, per tal que Rivera retornés a la cambra catalana després de molt temps. Ciutadans sabia ja que a aquella hora del matí les protestes se succeirien a fora del Parlament i intuïa que la seva sortida de l’edifici hauria de ser discreta o s’enfrontaria a una nova escridassada enmig de la tensió del carrer.

Però als de Ciutadans ja els va bé, el merder, i el dia abans del 21-D ja comentaven entre ells que calia aprofitar el clima hostil per obtenir aquesta imatge i per llançar un discurs més dur contra els independentistes i contra el govern espanyol, el qual consideren pràcticament company de viatge dels sobiranistes. Realment, el retorn d’Albert Rivera al Parlament que el va veure néixer políticament va estar a l’alçada de la seva manera de fer i del seu discurs polític

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides