Sánchez respondrà “en el seu moment” els 21 punts de Torra

El govern espanyol confirma l'existència de la proposta que ahir va revelar el president
Pedro Sánchez i Quim Torra
Pedro Sánchez i Quim Torra

El govern espanyol respondrà "en el seu moment" els 21 punts que Quim Torra va plantejar en la reunió a Barcelona a Pedro Sánchez, segons han explicat fonts governamentals a Europa Press.

D'aquesta manera, la Moncloa ha confirmat que va rebre aquesta proposta de Torra malgrat que ni l'executiu espanyol ni el Govern s'hi van referir quan van comparèixer dijous després de la trobada.

Va ser ahir quan Torra va revelar l'existència d'aquesta "proposta d'acord democràtic" de 21 punts. Ho va dir durant l'ofrena floral a Francesc Macià, on va detallar els tres punts més importants del document: la desfranquització d'Espanya i l'aïllament del feixisme i la ultradreta; la regeneració democràtica i l'ètica política; i una mediació internacional per al conflicte entre Catalunya i Espanya".

Pablo Casado s'ha agafat a aquests 21 punts per pressionar Sánchez. El president del PP ha exigit explicacions al president espanyol per les suposades "negociacions a esquena dels ciutadans" que té amb el seu "soci" Torra.

"Els espanyols tenen dret a saber què fa Sánchez amb el seu soci Torra", ha dit Casado a Twitter, i ha aprofitat també per criticar "l’ocultació, la mediació i les negociacions" amb el president català. "Espanya és un estat de dret, una democràcia consolidada on les regles són clares i la llei es compleix", ha reblat el dirigent popular.

 

(Visited 152 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari