Concentració a Lledoners per passar el Nadal amb els polítics

Turull dedica unes paraules als presents a través d'una trucada telefònica
Concentració a Lledoners

L’exterior de la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada (el Bages), s'ha tornat a omplir, aquest dimarts 25 de desembre a la nit, en solidaritat als polítics empresonats. L'objectiu dels concentrats ha estat acompanyar els presos polítics en una nit tan especial com aquesta.

Els ciutadans s'han aplegat per cantar i estrenar l'adaptació de la cançó "Bona nit" dels Pets, dedicada als presos polítics. I ho han fet entre estelades i pancartes de suport i solidaritat.

Aquesta vegada, els concentrats han tingut una sorpresa. La germana de Jordi Turull estava aprofitant la comunicació telefònica setmanal que els presos poden fer amb la família i ha acostat el seu mòbil a un micròfon. Els assistents han pogut sentir la veu de l'exconseller empresonat: "Petons de tots set. Us estimem molt i us estem molt agraïts. Ens en sortirem".

Al final, s'ha pogut sentir la versió que Joan BonaNit ha fet de la cançó d'Els Pets que es titula precisament així: "Bona nit". L'han acompanyat la cantant Sílvia Montells i el guitarrista Joan Antonell.

Minuts després, Forn, Turull, Junqueras i Sànchez han publicat tuits agraint la seva presència als assistents.

Aquesta no ha estat l'única concentració de Nadal. N'hi ha hagut dues més: al Puig de les Basses, a Figueres, on hi ha Dolors Bassa, i al Mas d'Enric, al Catllar, on hi ha Carme Forcadell.

(Visited 168 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari