Els CDR s’enfronten als Mossos

Reprodueix vídeo

Unitats antiavalots dels Mossos d’Esquadra han carregat contra elements dels autodenominats comitès de defensa de la república (CDR) a l’avinguda del Paral·lel de Barcelona. Els enfrontaments han començat cap a quarts de 10 del matí quan uns encaputxats han llençat tanques i altres objectes als agents dels Mossos.

Els CDR han arribat a creuar contenidors al Paral·lel que han bordejat amb tanques per impedir el pas de la policia. En els enfrontaments els CDR també han llençat pots de pintura blanca als Mossos.

Es dona la circumstància que també hi ha hagut enfrontament entre els mateixos manifestants, entre els qui han bolcat els contenidors i altres que els recriminaven aquesta actitud. I també hi ha enfrontaments entre CDR i Mossos en la zona pròxima a la al Paral·lel al costat del cordó policial que ha aïllat la Casa Llotja de Mar on se celebra el Consell de Ministres.

Per altra banda, els Mossos d’Esquadra han practicat algunes detencions entre els CDR que han atacat els agents de la policia. En aquest context, els Mossos han detingut a primera hora del matí un individu a la Via Laietana que portava material per poder fer còctels molotov. En aquesta via urbana també s’estan produint moments de tensió entre els CDR convocats i els agents dels Mossos que els impedeixen el pas cap a la zona de la LLotja de Mar.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides