Els CDR intenten paralitzar Catalunya

Reprodueix vídeo

Els autodenominats comitès de defensa de la república (CDR) estan portant a terme diferents talls d'autopistes, carreteres de tot Catalunya i també a carrers de Barcelona amb la intenció de paralitzar l’activitat normal del país en protesta per la celebració del Consell de Ministres que aquest divendres es fa a Barcelona.

Des de primera hora del matí, més d’una vintena de punts de la via circulatòria de Catalunya estan bloquejats per membres dels CDR. Els principals talls s’han portat a terme a la AP-7 a l’Ampolla i Sils, la C-31 a Verges, la C-58 a Vacarisses i Montcada i Reixac, la C-65 a Llambilles i la C-25 a Campllong i Santa Coloma de Farners.

Altres talls de circulació s’han produït a l’A-2 a Alcarràs, la C-32 a Esplugues de Llobregat, la C-31 a Ullà, Verges, la NII a Fornells, Medinyà i Bàscara, i la C-37 a la Vall d’en Bas. De prop Barcelona s’ha tallat la B-23 a Sant Joan Despí i al Papiol i la B-10 al Nus de la Trinitat.

A la capital catalana també els CDR han provocat talls de trànsit de carrers. Durant una estona s’ha tallat el tram de la Diagonal amb Passeig de Gràcia. També s’han concentrat elements dels CDR a la plaça Urquinaona, amb la voluntat de tallar el trànsit de la Via Laietana. També s’han fet talls a la Meridiana, Diagonal i la Gran Via, i les dues rondes també han patit talls de trànsit.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha informat que aquest matí han entrat a la ciutat un 53% menys de vehicles del volum habitual de trànsit. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra han desallotjat els membres dels CDR d’alguns dels punts on provocaven talls de circulació. La policia de Catalunya també ha demanat a la concessionària de l’AP-2 que obri els peatges per descongestionar la circulació.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides