CCOO acusa l’exdirector de Brians 1 d’incompetent

La consellera de Justícia ha dit que Josep Font ha plegat per amenaces de mort
Pintada al C.P. Brians 1

Aquest dimecres la consellera de Justícia, Ester Capella, ha anunciat la dimissió del director del Centre Penitenciari Brians 1, Josep Font, després que hagi estat patint amenaces de mort amb pintades dins del centre que s’està investigant d’on han sortit i si les han fet funcionaris de la presó.

Davant aquest anunci, el sindicat CCOO ha fet públic un comunicat on assegura que “tant en l'escrit del dimitit director com durant l'entrevista de la consellera s'han lliscat manipulacions, mentides i exageracions, per mitjà de les quals s'ha realitzat una ocultació conscient de la situació real del centre i dels antecedents que han portat a la dimissió de Josep Font com a director del CP Brians 1”.

CCOO afirma que “la situació en el CP Brians 1 era absolutament insostenible. La plantilla se sentia maltractada, sense cap suport per part de la direcció, atacada i fins i tot perseguida sense que realment hi hagués raons objectives. El clam era general i transversal, afectant a tots els col·lectius per igual (…) generant una unanimitat total en el rebuig de la gestió de Font per part de tots els treballadors”.

El sindicat també afirma que “aquesta situació ha portat a baixes laborals massives en el centre, comandaments intermedis inclosos, de tots els col·lectius, senzillament per no poder aguantar més la situació d'estrès i ansietat”, afegint que “la causa principal d'aquesta situació ha estat la completa incompetència del dimitit director Josep Font com a gestor de recursos humans”.

(Visited 123 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari