Torra i Arrimadas s’enganxen pel 21-D

Aragonès qualifica de “xiringuitasso” la monarquia espanyola
Inés Arrimadas
Inés Arrimadas

El president català, Quim Torra, i la presidenta de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, han protagonitzat una crispada enganxada dialèctica en el ple monogràfic que s’ha fet aquest dimecres sobre el ple del 6 i 7 del 2017 a la cambra catalana.

Inés Arrimadas ha denunciat que: “El cop continua!”. La dirigent de Cs ha fet aquesta afirmació argumentant que els independentistes avui “tenen els mecanismes per seguir amb el cop, no estan rectificant, tot el contrari, fan els mateixos erros, agreujats”.

Arrimadas també ha criticat el president Torra per no voler qualificar d’il·legals les mobilitzacions que des de l’independentisme s’han convocat contra el Consell de Ministres que es fa aquest divendres a Barcelona.

La dirigent de Cs ha afirmat que Torra “empara i protegeix” els CDR, i ha preguntat: “Senyor Torra, sap que té responsabilitats i obligacions com a president? Sap que això afectarà milers de persones?”.

Torra ha respost dient que: “Prou de mentides, ja està bé d’escoltar aquests discursos falsos i mentiders, sempre estarem per la via del diàleg, dels drets humans i el dret a l’autodeterminació, no sortirem mai d’aquí”.

En aquest context, el vicepresident de l’executiu de Torra, el republicà Pere Aragonès, ha aprofitat per dir que "el gran ‘xiringuitasso’ és la monarquia espanyola que fa 300 anys que aguantem". Aragonès ha respost així les denúncies que Cs fa al govern de Torra de muntar ‘xiringuitos’ entorn del procés independentista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides