La consellera Chacón anima els comerços a obrir el 21-D

La responsable d'Empresa ha tranquil·litzat els comerciants, neguitosos pels efectes que puguin tenir les mobilitzacions
Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement
Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha mirat de tranquil·litzar els comerciants catalans, preocupats pel 21-D. Chacón es mostra confiada sobre les possibles afectacions que les mobilitzacions del 21-D puguin tenir sobre els comerços: "Si hi ha normalitat i no hi ha violència els comerços no tenen perquè tancar", ha assegurat després de reunir-se amb dotze entitats de petits comerciants i grans distribuïdors.

Els comerciants van sol·licitar la reunió amb Chacón i la consellera ha justificat la trobada pel fet que les mobilitzacions de rebuig al Consell de Ministres coincideixin amb la campanya de Nadal.

D'altra banda, Chacón ha recordat que la campanya de Nadal va més enllà del dia 21. "No s'acabarà el món ni serà com si no hagués passat res", ha defensat la consellera.

D’altra banda, Chacón, ha confirmat que assistirà a la gala de Foment del Treball de dijous al vespre, a la qual també aniran sis ministres del govern espanyol, però no es quedarà a sopar en "solidaritat" i per "respecte" a la vaga de fam de Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn, a la presó de Lledoners. Chacón ha explicat que és una "decisió personal".

La consellera d'Empresa ha assegurat que encara no sap quins consellers hi assistiran ni si faran el mateix en relació al sopar però creu que els de JxCat prendran la mateixa decisió. Al sopar sí que hi serà Pedro Sánchez, segons ha confirmat la Moncloa a Foment.

(Visited 114 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari