Qui és el diputat 136 del Parlament?

Alba Vergés

El pare de la consellera de Salut, Alba Vergés, en baixa per maternitat. D'ençà que la política igualadina és diputada, el seu progenitor no s'ha perdut un ple; hi assisteix des de tribuna de convidats. Així, l'home ja és un assidu del tragí parlamentari i alguns l'anomenen el diputat 136 de la càmera catalana. També assisteix encantat a molts dels actes en què participa la seva filla. Ara, com que l'Alba Vergés està de baixa per maternitat, la primera consellera que l'agafa, el pare també s'ha agafat 'la baixa' com a 136.

L'home ja es va fer popular en la campanya de les autonòmiques de 2012, quan l'ara consellera tenia el seu anterior fill Nil amb dos mesos. L'avi de la criatura l'acompanyava a tots els actes i es quedava fent de cangur amb el cotxet del petit.

A la consellera l'ha agafat la vaga dels metges de primària de baixa maternal. Això no obstant, va participar en reunions per desbloquejar la situació. Desconeixem si el diputat 136 era a prop, el que sí que consta i hi ha prova gràfica, és la presència de la petita Anhel, filla de la consellera, dins del cotxet, a la reunió. Potser va ser ella qui va desbloquejar la situació…

(Visited 199 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari