Els Mossos es tanquen a Interior per reclamar millores

La protesta s'ha estès al carrer, on centenars d'agents mantenen les protestes
Mossos tancats a la conselleria d'Interior
Mossos tancats a la conselleria d'Interior

En ple debat sobre el paper dels Mossos d'Esquadra i la seguretat del 21 de desembre, el conflicte entre els agents i el Departament d'Interior puja de to. Una trentena de Mossos i representants de tots els sindicats estan tancats a la Conselleria per reclamar millores laborals. Diuen que estan farts que no els facin cas.

La protesta s'ha estès al carrer, on centenars d'agents han decidit pressionar primer a la Gran Via i, després, al Passeig de Sant Joan.

Aquest matí els havien convocat a una reunió, la segona part de la que es va fer dimecres al vespre a Economia. Però, segons els sindicats, al cap d'unes hores els representants del Departament s'han aixecat de la taula sense cedir en res i ells han decidit quedar-s'hi indefinidament.

Els sindicats diuen que no marxaran fins que obtinguin un compromís per recuperar les pagues extres i aconsegueixin la igualtat amb els Bombers, com està pactat des de fa anys.

Els ànims estan calents i el portaveu del sindicat de policia, David Miquel, insinua que la situació pot passar factura el dia del Consell de Ministres.

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari