Els CDR convoquen a “la batalla” pel 21-D

Altres grups independentistes també fan una crida a protestar contra el Consell de Ministres de Barcelona
CDR convoca al 21-D
Els CDR convocant al 21-D

Els comitès de defensa de la república (CDR) han penjat un missatge a les xarxes socials en el qual hi ha un text de Bertold Brecht on es fa una crida a "la batalla" per mobilitzar els independentistes perquè protestin al carrer el pròxim 21 de desembre davant la celebració d'un Consell de Ministres convocat a Barcelona.

En el text que s'adjunta a la convocatòria dels CDR es pot llegir: "Qui es quedi a casa quan comenci la batalla, i deixi la seva lluita als altres, haurà d'ésser previsor. Perquè qui no comparteix la batalla, compartirà la derrota". El missatge acaba dient: "Ni tan sols la batalla evita qui vol evitar-la. Lluita, doncs, per la causa enemiga, aquell que no lluita per la pròpia".

També l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet una crida a la mobilització al carrer en contra de la reunió a Barcelona de l'executiu de Pedro Sánchez. L'ANC ha fet una crida als independentistes perquè es "reservin" el 21-D perquè "la dignitat" torni a sortir al carrer, avisant que aquesta protesta no es reduirà "a fer un cercle ni un llaç de llum".

L'ANC fa una crida als independentistes a què "de bon matí sortirem d'arreu amb cotxe i tranquil·lament anirem cap a Barcelona a fer una concentració massiva de vehicles" amb la clara intenció de paralitzar els accessos i el centre de la capital catalana.

També des d'Òmnium Cultural s'ha convocat a l'independentisme pel 21-D a fer un 'Consell popular de Ministres' amb la intenció de protestar contra la reunió del gabinet del govern central a Barcelona.

L'organització juvenil La Forja, propera a la CUP, també ha convocat els independentistes a mostrar el seu rebuig al Consell de Ministres, i a través de les xarxes socials han afirmat que "ni les amenaces ni les forces d'ocupació podran para la mobilització del dia 21-D".

(Visited 216 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari