Torra es querella contra el líder de Cs d’Andalusia

El president català presenta una demanda per injúries i calumnies contra Juan Marín
Juan Marín
Juan Marín

El president català, Quim Torra, ha decidit presentar una querella contra el candidat de Cs a la presidència de la Junta d'Andalusia, Juan Marín, per injúries i calumnies.

Durant la campanya de les eleccions andaluses, Juan Marín va carregar contra el PSOE afirmant que estava governant Espanya "amb qui diu que tenim un gen menys que els catalans, o que som uns fluixos i uns ganduls".

Marín ha utilitzat ara Twitter per tornar a carregar contra Torra i l'ha animat que presenti la querella anunciada qualificant-lo de ser "un racista, un colpista i un covard".

Marín defensa en un vídeo a la xarxa que el president català ha qualificat els andalusos de "bèsties tarades, escurçons i hienes carronyaires", i ha exigit a Torra "que deixi d'insultar els andalusos, deixi d'humiliar-nos. Deixi de dir que Andalusia roba, perquè els qui roben són els corruptes del seu partit".

Davant d'aquestes declaracions Torra ha decidit presentar una querella al·legant, segons el seu gabinet jurídic, que "la finalitat del querellat era vexar i ofendre públicament la imatge del president de manera totalment innecessària i gratuïta".

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari