Mor una dona a Palamós després d’esperar set hores a urgències

La família de la pacient denunciarà el cas
L'Hospital de Palamós
L'Hospital de Palamós

Els familiars d'una dona de 84 anys que va morir el passat 15 de novembre denunciaran l'actuació de l'Hospital de Palamós, que asseguren que va tenir-la set hores esperant a urgències.

El centre, que és un proveïdor privat del CatSalut i forma part de la Xarxa d'Hospitals d'Utilització Pública, ha comunicat que està investigant les circumstàncies de la mort de la dona. També ha indicat que el temps d'espera va ser "superior al normal" perquè el servei d'urgències "estava en una situació de màxima afluència de pacients" i tenien més pacients amb el mateix nivell d'urgència. Així mateix, ha admès que s'hauria d'haver tornat a avaluar el nivell d'urgència de la pacient i ha anunciat que revisen el funcionament intern per evitar casos com aquest.

La família preveu denunciar els fets als tribunals. La pacient, segons el relat d'una filla, va arribar a les urgències a les 13.39 hores presentant un quadre de vòmits i diarrea, i van classificar-la com a nivell tres, que és "urgent" i es caracteritza per una "necessitat de múltiples exploracions i estabilitat fisiològica".

Després d'esperar dues hores en un passadís, van instal·lar la pacient a un box on va estar fins a les 20.30 hores, aproximadament, explica la filla, la qual ha lamentat que van reclamar la presència d'un metge perquè comprovés les constants vitals, així com un medicament per al cor de la pacient.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.