La Generalitat dóna suport a la vaga de fam suprimint els canapès

El president Torra adhereix així la institució a la protesta de Turull, Forn, Rull i Sànchez
Torra, durant la recepció amb les comunitats jueves
Torra, durant la recepció amb les comunitats jueves

La Generalitat de Catalunya ha deixat d'oferir menjar en actes oficials, segons ha anunciat aquest dilluns el president Quim Torra, coincidint amb una recepció amb les comunitats jueves on no s'ha pogut degustar la pasta hebrea sufganiot.

Torra ha explicat en aquest acte, que ha tingut lloc aquest dilluns al vespre, que "seguint el criteri del govern" no hi haurà menjar en els actes que ofereix la Generalitat per motiu de la vaga de fam dels quatre dirigents del procés. També ha demanat als assistents comprensió per aquesta decisió.

Els exconsellers Josep Rull i Joaquim Forn s'han sumat a la vaga de fam iniciada per l'expresident de l'ANC Jordi Sànchez i el també exconseller Jordi Turull, diputats de Junts per Catalunya. El seu objectiu és protestar perquè consideren que el Tribunal Constitucional els impedeix l'accés als tribunals internacionals de manera injustificada.

Sànchez, això sí, ha explicat que no duran aquesta protesta fins a les darreres conseqüències: "No pretenem posar en risc les nostres vides, no ens hem begut l'enteniment".

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari