Concentració dels CDR per Turull i Sànchez

Protesten davant la delegació del govern espanyol a Barcelona després de tornar a abocar fems als jutjats de diverses localitats
Cartell de la protesta dels CDR davant la delegació del govern
Cartell de la protesta dels CDR davant la delegació del govern

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) mostren aquest dilluns el seu suport a la vaga de fam dels diputats de Junts per Catalunya Jordi Sànchez i Jordi Turull, empresonats i en espera de ser jutjats com a dirigents del procés.

En concret, han convocat una concentració davant la delegació del govern espanyol a Catalunya, ubicada al carrer Mallorca de Barcelona. Mitjançant una vaga de fam que han anunciat com a “indefinida”, però que Sànchez ja ha dit que no mantindran fins a les darreres conseqüències, els dos diputats reclamen al Tribunal Constitucional que no els obstaculitzi la possibilitat de recórrer al Tribunal Europeu de Drets Humans.

D’altra banda, activistes dels CDR han tornat a abocar fems i brossa a les portes de jutjats d’arreu de Catalunya per protestar contra la justícia espanyola, que consideren "una merda".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides