Multa de 30.000 euros a Borrell per la venda d’accions d’Abengoa

La CNMV conclou que el ministre va usar informació privilegiada
Josep Borrell
Josep Borrell

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha multat el ministre d'Afers Exteriors, Josep Borrell, per l'ús d'informació privilegiada en una operació de venda d'accions d'Abengoa.

Aquest organisme regulador considera que Borrell va cometre una infracció "molt greu" quan va vendre el 2014, per compte d'un tercer, 10.000 accions d'Abengoa per 9.030 euros. La multa, publicada al Butlletí Oficial de l'Estat, és de 30.000 euros.

La sanció pot ser recorreguda però el ministre va descartar aquesta possibilitat. També va indicar que tot i que l'operació "no va ser adequada", tant pel moment de la seva realització com per "l'aparença d'irregularitat", aquest afer no el desacredita per ser ministre.

(Visited 160 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari