Amb quins arguments es promociona Adrià Alsina?

Amb quins arguments es promociona Adrià Alsina?
Amb quins arguments es promociona Adrià Alsina?

Aquest aspirant a l'alcaldia de Barcelona, que concorre a les primàries independentistes impulsades per l'ANC, ha promogut la seva candidatura mitjançant un vídeo on diverses persones d'arreu del món, que presenta com a amigues i amics seus, diuen d'ell que ho sap tot sobre Barcelona.

El tret peculiar d'aquest vídeo, però, és que dóna a entendre que Adrià Alsina és un pesat. No només s'hi diu que "el tio no para" i que li agrada fer "passejades romàntiques pels polígons del Port, la Zona Franca…", sinó que una amiga d'Alsina (de l'Hospitalet de Llobregat) alerta que "si no surt escollit, tindrà molt de temps lliure i tornarà a trucar-me per parlar de Barcelona. Ffffff…".

Escenificant cansament, el següent amic demana si us plau que es voti Adrià Alsina ("Voteu-lo eh!), i després d'un altre "si us plau", un amic diu que aquest aspirant és "molt accessible" i, emfàticament, que estaria disposat a parlar amb l'espectador una estona "llarga, però que molt llarga". De fet, s'ofereix un número de telèfon de contacte.

D'altra banda, Alsina ha participat, juntament amb l'impulsor original de les primàries i també candidat, Jordi Graupera, aquest dilluns al programa El Matí de Barcelona de Betevé. Quan Graupera ha denunciat que ell i el seu entorn han rebut amenaces i advertiments, i que els grans mitjans de comunicación estan ignorant les primàries, Alsina ha especificat que l'ANC rep "entre 20 i 30 mitjans" en cada convocatòria de premsa, excepte amb relació a les primàries. Segons assegura Alsina, els mitjans interessats en aquesta iniciativa són quatre o cinc "i, normalment, dels petits".

(Visited 212 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari