Pinten esvàstiques a la seu d’Òmnium

"Mai aconseguiran silenciar la nostra veu", assegura el vicepresident de l'entitat, Marcel Mauri
Pinten esvàstiques a la seu d'Òmnium
Pinten esvàstiques a la seu d'Òmnium

Diverses creus gammades vermelles han aparegut pintades a la façana de l'edifici on hi ha la seu d'Òmnium Cultural, ubicada al carrer Diputació de Barcelona, aquest dilluns al matí.

"Doncs sí, seguirem sent profundament antifeixistes, compromesos amb els drets i les llibertats. I malgrat que alguns ho voldrien mai aconseguiran silenciar la nostra veu", ha escrit a Twitter el vicepresident de l'entitat, Marcel Mauri.

En la mateixa piulada, Mauri ha mostrat diverses fotos de la façana, on es veuen fins a vuit símbols nazis, un dels quals sobre la placa d'Òmnium Cultural.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha expressat el seu rebuig contra les pintades nazis a la seu d'Òmnium. Per la seva part, l'expresident de la Generalitat i líder de Junts per Catalunya, Carles Puigdemont, ha reaccionat piulant: "Ataquen perquè els fem nosa. Els hem tret la careta i hem ensenyat la seva cara autoritària al món. Per això no volen ni Òmnium, ni l’ANC, ni la CUP, ni els CDR, ni ERC, ni el PDECat, ni JxCat, ni la Crida Nacional per la República, ni el Consell per la República. Tot el suport!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides