Quin polític desconeix el preu d’un bitllet del metro?

Manuel Valls

El candidat a l'alcaldia de Barcelona Manuel Valls no sap quant val el bitllet senzill del bus ni la T-10 del metro de la ciutat. En una entrevista al Diari Ara, l'exprimer ministre francès passa un mal tràngol quan li pregunten per aquesta qüestió. Valls diu que no vol "entrar en aquest debat" i no és capaç de coordinar una resposta argumentada per defugir la pregunta.

Finalment, Valls acaba parlant del preu del taxi. "Jo li puc dir que agafo el taxi i em costa entre 7 i 10 euros", explica.
Valls, després del seu periple polític a França, forma part de la plataforma constitucionalista, en la qual hi ha Ciutadans, que es presenta a l'alcaldia de Barcelona, amb la idea d'intentar destronar l'actual alcaldessa, Ada Colau.

Són sovintejades les preguntes que els periodistes formulen al candidat Valls sobre diferents aspectes de la ciutat de Barcelona, amb la idea de fer relluir els seus desconeixements d'aspectes bàsics de la capital catalana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides